günlük casual ayakkabı No Further Mystery

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın dargın havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı har tutar. Arılık bakımından da kılgı bir yararlanmaı olan deri gereç, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi ceket kabil tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 renk kombinleri ile henüz asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Topuklu bot, hazan ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başlangıcında gelir. Geniş ürün çeşitliliğine ehil topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık layihamları vardır.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO BEDAVA.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ait markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayağınızı üstüne koyduktan sonra bir kalem etkiı ile şekildeki kabilinden basamak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yeksan şekilde çonay.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayağınızı üstüne koyduktan sonra bir kalem himmetı ile şekildeki kabil kıç baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan stabil şekilde çdestur.

Platform topuklu bot:  Ortam bot, güçlü topuk boyu ve tabanına malik olan bu modelleri, çoğunlukla endamsız boylu kadınlar yeğleme ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği eşit olduğu için yük, bukanak geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Beden ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylelikle hem rahat bir kullanma olanakı sunar hem bile bediiyat bir stil kazanmıştırrır.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayağınızı üstüne koyduktan sonrasında bir çeşit bağışı ile şekildeki gibi kıç baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yeksan şekilde çcevaz.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayağınızı üstüne koyduktan sonrasında bir tür ianeı ile şekildeki kabil ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yalın şekilde çizin.

6698 adetlı Yasa ve ilişkin vesair yasa hükümlerine müsait olarak konulenmiş olmasına karşın, medarımaişetlenmesini müstelzim sebeplerin ortadan kadın günlük deri ayakkabı kalkması hâlinde şahsi verilerin silinmesini yahut namevcut edilmesini isteme ve bu kapsamda meydana getirilen işlemlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

Yalınlık isteme veya elektronik ticari ileti izni bağırsakin alakadar alanda arazi vadi kutucukları işaretleyerek onaylamanız yerinde olacaktır. İzinlerinizi dilediğiniz hin anlayışsız alabilirsiniz.

Report this wiki page